Past PURE Zero Sugar Wijn in het dieet van iemand die diabetes heeft?

Vraag jij je af of alcohol in het dieet past van iemand die diabetes heeft? Van veel diabetespatiënten krijgen we positieve reacties over PURE Zero Sugar Wijn. 

Enthousiaste reviews.

Dagelijks ontvangen we leuke berichten van diabetes patiënten die genieten van PURE Zero Sugar Wijn. Volgens de reviews kan een goed glas wijn (alcohol) en diabetes dus samen gaan!

10 op 10! “Smaakt heerlijk en als diabeet is het leuk dat mijn suikerwaarden niet stijgen.”
D. Persyn

Heerlijke wijn!  “Wat een heerlijke wijn en omdat ik keto/ diabetes ben komt dit als een geschenk uit de hemel ❤️😋🙏”
L. Breijer

Zeer tevreden. “Zeer tevreden over de kwaliteit en als diabetespatiënt super blij hiermee.”
L. van der Steen

Uitkomst voor diabetes. “Ik vind het een uitkomst. Ben zelf diabeet en dit mag ik dus drinken (met mate). Dus het is voor mij uitproberen wat ik lekker vind, ik heb de rose en de sparkling white geprobeerd en die vind ik erg lekker.”
J. Klein Nagelvoort

Blij mee! “Na een volledig onverwachte diabetes type 1 diagnose dit starters pakket besteld voor mijn verjaardag en helemaal blij mee! Natuurlijk mag ik ook "normale" wijn, maar deze wijn is serieus lekker en beter voor mij, dus een makkelijke keuze. Buiten dat ze lekker smaken zijn de flessen ook mooi. En, niet onbelangrijk, snelle bezorging.”
N. Kinneray

Wereld diabetes dag.

14 november is het Wereld Diabetes Dag (WDD). Deze dag is in 1991 in het leven geroepen door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Internationale Diabetes Federatie en uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Elk jaar zijn er allerlei activiteiten en initiatieven op en rond Wereld Diabetes Dag.

PURE The Winery trotse partner van het Minus Sugar Fest!

We zijn trotse partner van het Minus Sugar Fest - hét evenement voor mensen met diabetes. Het Minus Sugar Fest is hét evenement voor mensen met diabetes. Tijdens dit evenement is er van alles te beleven: wandel onder het genot van een hapje en een wijntje zonder suiker langs de stands met bedrijven die hun suikervrije producten of diensten voorstellen. Doe mee met een bakworkshops of volg een lezing over het leven met diabetes. 

Let op! Geniet, maar drink met mate. Wil je PURE Zero Sugar Wijn consumeren en ben je diabeet? Ons advies is om voor consumeren contact op te nemen met uw dokter en/of diëtist.