Ontmoet wijnmaker Daniele

Wijnmaker Daniele is een eigentijdse en derde generatie wijnmaker van de familie Gusmano. Zijn missie: innoveren binnen de traditionele wereld van wijn. Hij wilde een wijn creëren die niet alleen lekker smaakt, maar ook past bij een gezonde(re) leefstijl.

In 2019 had Daniele nooit gedacht dat zijn liefde voor wijn zou leiden tot het wereldwijde succes van zijn PURE Zero Sugar Wijnen. Nu, slechts een paar jaar later, zijn Zero Sugar Wijnen verkrijgbaar in maar liefst 16 landen over de hele wereld.

Zijn geheim? Een combinatie van unieke en traditionele fermentatietechnieken. Waarbij hij gebruik maakt van een 100% natuurlijk gist om alle suikers om te zetten in alcohol. Het resultaat is verbluffend: een wijn zonder suiker, zonder koolhydraten en minder calorieën. En dat zonder concessies te doen aan de smaak.

Dit blijkt ook uit de prijzen die Zero Sugar Wijn heeft gewonnen tijdens meerdere wijncompetities. Tijdens deze competities heeft PURE Zero Sugar Wijn van wijnexperts betere beoordelingen dan andere kwaliteitswijnen met suiker en koolhydraten ontvangen.

Probeer ze zelf en geniet zonder schuldgevoel van de prijswinnende smaak van Zero Sugar Wijn. Cheers!