's Werelds eerste Zero Sugar wijn!

Wijn zonder suiker? Hoe wordt het gemaakt?

Het proces begint bij de druif. De druiven van PURE Zero Sugar wijn worden geoogst op het moment dat de suiker die gefermenteerd kunnen worden tot alcohol op hun piek zijn en de suikers die niet gefermenteerd kunnen worden tot alcohol nog niet aanwezig zijn.

 • 1

  Oogsten
  Op exact het juiste moment

 • 2

  Fermentatie
  Speciale techniek en gist

 • 3

  Genieten
  Prijswinnende Zero Sugar Wijn

Speciale Fermentatie Techniek

Een crucieel onderdeel in het creëren van onze Zero Sugar Wijn is het gistingsproces. Dit proces is een speciaal ontwikkelde techniek en gist door onze Italiaanse wijnmaker Daniele. Deze 100% natuurlijke fermentatietechniek maakt het mogelijk om alle suikers te fermenteren tot alcohol, waardoor er wijn zonder suiker en koolhydraten overblijft, die ook nog eens minder calorieën bevat.


Zo kun jij genieten van een goed glas zijn zonder je schuldig te voelen!

Het suiker- en koolhydraatgehalte in onze wijnen wordt voortdurend gecontroleerd door onafhankelijke laboratoria. Hierdoor mogen wij als een van de weinige in de wereld een etiket met de voedingswaarde op de wijn plakken. Heb jij dit al ergens anders gezien?

Het suiker- en koolhydraatgehalte in onze wijnen wordt voortdurend gecontroleerd door onafhankelijke laboratoria. Hierdoor mogen wij als een van de weinige in de wereld een etiket met de voedingswaarde op de wijn plakken. Heb jij dit al ergens anders gezien?

Smaakt PURE Zero Sugar Wijn anders?

Onze wijnen zijn bekroond met vele prijzen door verschillende wijnexperts. Maar wat vindt de gewone man of vrouw van onze Zero Sugar wijn? Wij vroegen het op straat!

ZERO SUGAR Wijn proeven - amsterdam

Wat zeggen mensen die PURE proberen?

Stevens Soens

Netjes op tijd geleverd in correcte verpakking. De set van vijf biedt ruim kans om te proeven en uit maken welke wijn best past bij je favoriete gerechten of gelegenheden. Een aantal kennissen moeten opletten voor suiker, ik kreeg alvast goede commentaar van hen! 'I'll be back' zei een bekende acteur! me too!!!!

Job

Na een lange tijd twijfelen of ik deze wijn zou bestellen, omdat ze binnen m'n keto dieet zou passen, dit toch maar gedaan. Bij mijzelf bedenkend dat het mijn dieet over hoop zou gooien en het afvallen voor deze week zou stil staan, zoals dit bij de niet suikervrije en niet zero koolhydraat wijnen het geval is. Na de eerste twee slokjes was ik verkocht, een heerlijke frisse en soepele wijn die lekker wegdrinkt.


Ideaal voor de vrijdagmiddag-borrel maar ook heerlijk bij de openhaard tijdens een goed gesprek. En tijdens het volgende weegmoment......, gewoon drie kilo kwijt!

Cora Strack

Ik drink altijd witte wijn, dus ook bij jullie wit besteld. Verrassend, ik vind hem lekker, leuke bijkomstigheid, ik volg programma van de weight watchers en daar is deze wijn 0 punten! Dus voor mij ideaal om toch ook af en toe mee te doen aan een wijntje!

Nessa Kinnerey

Na een volledig onverwachte diabetes type 1 diagnose dit starters pakket besteld voor mijn verjaardag en helemaal blij mee! Natuurlijk mag ik ook "normale" wijn, maar deze wijn is serieus lekker en beter voor mij, dus een makkelijke keuze. Buiten dat ze lekker smaken zijn de flessen ook mooi. En, niet onbelangrijk, snelle bezorging. Van mij een easy 5 sterren.

Nikki van Leeuwen

Een prachtig initiatief om “bewustere” wijnen te maken en de smaak is subliem. Geen enkele spijt dat ik een doos rode wijn besteld heb en zal met 100% zekerheid nogmaals een bestelling plaatsen. De rode wijn is heerlijk soepel van smaak. Aanrader!

Esther van der Werf

De wijn is verrassend lekker, je hebt niet de indruk dat je een low calorie wijn drinkt! Heerlijk volle witte wijn met een goede afdronk. Laat je verrassen!

Gusta

Goede smaken, je mist zeker de calorieën niet , een lekker en gevarieerd assortiment, en een goed gevoel dat ik in Mn keto dieet toch af en toe een glaasje kan pakken, zonder me schuldig te voelen!